Κολομβία: 55χρονη ηθοποιός έμεινε έγκυος από τον 24χρονο σύζυγό της

Μια ηθοποιός ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στα 55 της - από έναν άντρα 31 χρόνια νεότερο της.

by Times Newsroom

Η Κολομβιανή ηθοποιός Alina Lozano παντρεύτηκε τον influencer Jim Velásquez, 24 ετών, τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Ο γάμος πυροδότησε μια συζήτηση εκείνη την εποχή – κυρίως λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους.

Το ζευγάρι, που έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, πρόσφατα κατέπληξε τους θαυμαστές ανακοινώνοντας κάποια ευχάριστα  οικογενειακά νέα.

“Φίλοι, η φυσική σύλληψη είναι δύσκολη, αλλά η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ και θέλουμε να το κάνουμε αυτό για γυναίκες όλων των ηλικιών που έχουν πρόβλημα να μείνουν έγκυες ή όταν περάσουν τα 50”, είπε η Alina, η οποία ζει με τον σύζυγό της στην Κολομβία.

“Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, φίλοι μου. Πρέπει να βρείτε έναν δότη ωαρίων και να προχωρήσετε σε όλη τη διαδικασία, η οποία είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει επίσης να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα, αλλά είναι δυνατό. Ακολουθήστε την δική μου πορεία η οποία ελπίζω να είναι επιτυχής.”

Το ζευγάρι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια κλινική γονιμότητας για να τους βοηθήσει να συλλάβουν, κάτι που τους κόστισε πάνω από 20.000 λίρες μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με το NHS, οι γυναίκες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης στο NHS στην Αγγλία και την Ουαλία εάν πληρούν κριτήρια, αν και το κόστος μπορεί να είναι έως και 5.000 £ ή περισσότερο σε μια ιδιωτική κλινική.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com