Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: «Μου θυμίζει αυτούς που κουνούν το δάκτυλο και δεν κάνουν τίποτε»

Για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και τη φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη, καθώς και για θέματα που άπτονται της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχολιάζοντας παράλληλα και την επίθεση που εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό ο Στέφανος Κασσελάκης.

by Times Newsroom

«Μου θυμίζει αυτούς που κουνούν το δάκτυλο και δεν κάνουν τίποτε» απάντησε, ερωτηθείς σχετικά για το βίντεο που ανάρτησε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βάλλοντας κατά της κυβερνητικής πολιτικής για τους ανέργους και τη στήριξή τους με επιδόματα. «Να προσπαθούμε να μηδενίσουμε τα πάντα δεν ωφελεί σε τίποτα», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» ο Στέφανος Κασσσελάκης ανέφερε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί για εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής και προοπτική. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε».

Σε ερώτηση για τις προσδοκίες της κυβέρνησης από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο προέδρου στην Αθήνα, τόνισε πως επιδίωξη είναι να εμπεδωθεί ένα κλίμα διαλόγου, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα προσέρχεται χωρίς καμία συζήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Για την αντίθεση που εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην επίσκεψη Ερντογάν και αν υπάρχουν δύο γραμμές μέσα στο κόμμα, τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα, οι απόψεις του πρώην πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρες και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίζει τις προσπάθειες εμπέδωσες του διαλόγου με τη γείτονα χώρα.

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Φρέντι Μπελέρη και το κράτος δικαίου μέχρι να δικαιωθεί και να μην παραβιάζονται τα δικαιώματά του. Είναι πρωτοφανές ένας εκλεγμένος δήμαρχος να μην μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του», τόνισε σε άλλο σημείο.

Χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την επιστολική ψήφος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα έχουμε σημαντική στήριξη και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Για τα τιμολόγια με βάση το χρωματισμό τους, τόνισε ότι η πρωτοβουλία οδηγεί ξεκάθαρα στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και κατ΄ επέκταση στη μείωση των τιμών ενέργειας στα τιμολόγια για τους καταναλωτές.

«Είναι αδιανόητο κάποιος ο οποίος ξέρει ότι είναι ψευδές ένα γεγονός και να το διανέμει δημοσίως σπιλώνοντας την τιμή και την υπόληψη οποιουδήποτε πολίτη», τόνισε για τις ποινές φυλάκισης που προβλέπονται στο νέο νομοσχέδιο για τον Ποινικό Κώδικα, όσον αφορά τη συκοφαντική δυσφήμιση.

Ως προς το θέμα λαθρεμπόριο καυσίμων, σημείωσε ότι γίνονται πολύ αυστηρές οι ποινές καθώς κλείνουν παντελώς για δύο χρόνια χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει σε άλλη εγκατάσταση ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα εμπορίας καυσίμων.

Για το θέμα των γάμων ομοφυλοφίλων και τις διαφωνίες που έχουν ακουστεί από μεμονωμένες φωνές εντός ΝΔ είπε πως ο χρόνος νομοθέτησης για αυτό θα ανακοινωθεί και πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους οπότε και θα συζητηθούν τότε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com