Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Διαψεύδει πως η Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειάς της έχουν καταθέσεις σε τράπεζα του Παναμά

Η ανακοίνωση του δικηγόρου

by Times Newsroom

Πλαστά χαρακτηρίζει, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τα έγγραφα τα οποία κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και εμφανίζουν την ευρωβουλευτή αλλά και μέλη της οικογένειάς της να έχοουν λάβει χρήματα από το κράτος του Κατάρ σε τράπεζες του Παναμά.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος τονίζει πως: Τα έγγραφα που εμφανίζουν την κ Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειας της να έχουν δεχθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ σε δήθεν ονομαστικούς λογαριασμούς τους στον Παναμά από κρατική εταιρεία του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ είναι προδήλως και κακότεχνα ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.

Θα στείλουμε άμεσα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες τα πλαστογραφημένα έγγραφα, ώστε άμεσα να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές στον Παναμά και να πιστοποιηθεί αυθεντικά η πλαστογραφία τους, συγχρόνως δε θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να εντοπιστεί ο πλαστογράφος που επιχειρεί να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους και τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com