Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του δημοσιεύει φωτογραφίες από το παρελθόν- Η μάχη του ηθοποιού με τη μετωποκροταφική άνοια συνεχίζεται

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμμα, δημοσίευσε μια σειρά από παλιές φωτογραφίες του ηθοποιού πριν την επιδείνωση της υγείας του τον περασμένο χρόνο.

by Times Newsroom

Σε story της στο Instagram το Σαββατοκύριακο, η 47χρονη Έμμα, παραδέχτηκε ότι είχε «απορροφηθεί στην παλιά δίνη των φωτογραφιών και των βίντεο» καθώς μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες του ηθοποιού του «Die Hard» από τα προηγούμενα χρόνια.

«Στείλτε βοήθεια», είπε ειρωνικά η Χέμινγκ καθώς δημοσίευσε πολλές εικόνες του Γουίλις, ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια τον Φεβ. 2023.

Η γυναίκα που έχει δύο παιδιά με τον ηθοποιό, δημοσίευσε επίσης μια σειρά από παλιά στιγμιότυπα του συζύγου της στα γυρίσματα της ταινίας του 2013 “A Good Day to Die Hard”.

Στη φωτογραφία, η γυναίκα φαίνεται να ποζάρει με τον Γουίλις, 69 ετών, και την κόρη του Σκάουτ Γουίλις, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ.

Η Έμμα δημοσιοποίησε επίσης μία φώτο του ηθοποιού με την κόρη τους,  Μέιμπελ, 12 ετών. Στο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός φαίνεται να κρατά την κόρη του στους ώμους του καθώς εκείνη διάβαζε ένα βιβλίο.

Η σύζυγος του Γουίλις, τον περασμένο μήνα γιόρτασε τα 69α γενέθλια του ηθοποιού με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στα social media.

«Ακριβώς όπως εσύ, απλά τον λατρεύουμε», είπε στους followers της στο Instagram. «Αυτό που ίσως δεν ξέρατε, αλλά ίσως μπορούσατε να φανταστείτε, είναι ότι το να είσαι τυλιγμένος στην αγκαλιά του είναι το πιο ασφαλές μέρος σε αυτόν τον κόσμο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com