ΝΔ: «Αδιανόητη επίθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Μαντζουράνη»

«Όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τον κ. Πολάκη, ο Πολακισμός είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν κρύβεται»

by Times Newsroom

«Σε μια αδιανόητη επίθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη προχώρησε μέσω δήλωσής του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαντζουράνης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Χαρακτήρισε την αμετάκλητη καταδίκη του κ. Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο ως τη «μεγαλύτερη ντροπή για την Ελληνική Δικαιοσύνη», ενώ σχολιάζοντας την εν λόγω ομόφωνη απόφαση της Δικαιοσύνης, δήλωσε ότι «όταν μια δικαστική απόφαση λαμβάνεται με πλειοψηφία Τσαουσέσκου, τότε, να είστε σίγουροι ότι έχουν χρησιμοποιηθεί και μέθοδοι Τσαουσέσκου»!»

«Συμφωνεί ο κ. Τσίπρας με τον υποψήφιο βουλευτή του; Απηχεί ο κ. Μαντζουράνης τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Δικαιοσύνη; Έτσι αντιλαμβάνονται στην Κουμουνδούρου τη «Δικαιοσύνη παντού»; Με επιθέσεις εναντίον της και στοχοποίηση των λειτουργών της; Με ευθεία αμφισβήτηση ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου του οποίου η σύνθεση προέκυψε με κλήρωση από ανώτατους δικαστικούς όλων των δικαστικών κλάδων; Με Πολακισμό και Τραμπισμό α λα γκρέκα;»

«Δυστυχώς, όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τον κ. Πολάκη, ο Πολακισμός, με τις εκκαθαρίσεις στη Δικαιοσύνη και τη στοχοποίηση δικαστών, είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν κρύβεται» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μαντζουράνης

Ο Γιάννης Μαντζουράνης έκανε την ακόλουθη δήλωση απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Μετά από δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της μαχόμενης δικηγορίας, η ΝΔ μου έκανε την τιμή να με καταγγείλει ως εχθρό της Δικαιοσύνης.

Τιμή, όταν προέρχεται από κείνους που συμπεριφέρονται στην ελληνική Δικαιοσύνη σαν σε θεραπαινίδα πολιτικών και άλλων συμφερόντων.

Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω από όσα είπα για τη δίκη του Νίκου Παππά, του οποίου ήμουν συνήγορος υπεράσπισης.

Τη Δικαιοσύνη και τους έντιμους και γενναίους δικαστές, που αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία και τους οποίους σέβομαι απεριόριστα, δεν τους βλάπτει η αλήθεια και η κριτική, που εξάλλου προστατεύεται από το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Τη βλάπτουν εκείνοι που συστηματικά τη χειραγωγούν, έχουν επιβάλει το απόρρητο για τις υποκλοπές , εξαγγέλλουν από τη Βουλή καταδίκες, δίνουν δημόσια γραπτές εντολές στον Άρειο Πάγο για τη -μη- διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο κύριος Μητσοτάκης και η παρέα του. Ως εδώ. Δικαιοσύνη στη Δικαιοσύνη!».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή