Νέα επίθεση Ρωμανού κατά Φαραντούρη – Η φωτογραφία από το βιογραφικό

Ο κ. Ρωμανός κατηγορεί ουσιαστικά τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φαραντούρη, ότι επιχειρεί να ξεγελάσει την κοινή γνώμη σχετικά με τη θέση του κατά των μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων.

by Times Newsroom

«Πότε μας κορόιδευε ο κ. Φαραντούρης; Όταν δίδασκε σε μη κρατικό πανεπιστήμιο της Κύπρου; Ή σήμερα που είναι κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα;». Το μήνυμα αυτό ανάρτησε εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, συνοδεύοντάς με μια εικόνα από βιογραφικό του.

Ο κ. Ρωμανός κατηγορεί ουσιαστικά τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φαραντούρη, ότι επιχειρεί να ξεγελάσει την κοινή γνώμη σχετικά με τη θέση του κατά των μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Η ανάρτηση συνοδεύεται από στοιχεία σχετικά με συνεργασία του κ. Φαραντούρη ως επισκέπτης καθηγητής με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το διάστημα 2007-2017.

Νωρίτερα σήμερα, σε δήλωσή του ο κ. Ρωμανός ανέφερε πως η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλα Φαραντούρη, ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει «πώς το BBB της επενδυτικής βαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα» αφού «δεν τρώγεται», αναδεικνύει ξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποία πολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη!

Σύμφωνα με τον κ. Ρωμανό, «στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το «ΒΒΒ δεν τρώγεται», αλλά συνεχίζουν να θεωρούν σταθερά ότι ο “σανός” καταπίνεται αμάσητος από την κοινωνία.

Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Φαραντούρη, ο οποίος δικαιωματικά παίρνει -προς το παρόν- το πρώτο βραβείο λαϊκισμού για την προεκλογική περίοδο, εξηγεί γιατί επί χρόνια, όταν όλη η Ευρώπη αναπτυσσόταν, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα, με την οικονομία μας στην κατηγορία σκουπίδια και τη χώρα μας μαύρο πρόβατο διεθνώς!

Η ισχυρή οικονομία που αποτυπώνει η δεύτερη απανωτή αναβάθμιση της Standard & Poors είναι η βάση για να συνεχιστεί η αύξηση των εισοδημάτων για όλους, η μείωση της ανεργίας, ο φτηνότερος δανεισμός για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, οι επενδύσεις, η στήριξη των πιο ευάλωτων και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολλών».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com