Νισάφι πια με το σ/ν για τα ομόφυλα ζευγάρια

Είναι ατελείωτος ο κατάλογος με τα προβλήματα του ελληνικού λαού, αλλά το μιντιακό σύστημα αγνοεί τους πάντες και ασχολείται συνέχεια με τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

by Times Newsroom

Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για τα ΝΕΑ 13/1/2024

  • ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΛΥΒΑΣ

Μια δημοκρατική κοινωνία οφείλει να λύνει προβλήματα που αφορούν πολίτες που είναι μειοψηφία, ακόμη και ισχνή. Αυτό επιβάλλει η δημοκρατία. Το θέμα του γάμου των ομοφύλων αφορά μειοψηφία και πρέπει να λυθεί. Αυτό θα μπορούσε να νομοθετηθεί με ακόμη και με μια τροπολογία χωρίς να προκληθεί τόσος θόρυβος και ακόμη χειρότερα τα συντηρητικά αντανακλαστικά της συντριπτικής πλειοψηφίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σχεδόν στο σύνολο των πολιτών αυτής της χώρας πριν 10-15 χρόνια δεν υπήρχε ούτε σαν υπόθεση η προοπτική να παντρεύονται άντρες ή γυναίκες μεταξύ τους, καθώς για να μη γελιόμαστε οι αρχές που μεγαλώσαμε οι περισσότεροι δεν συμβάδιζαν με τέτοιες καταστάσεις. Παρά το γεγονός αυτό η ταχύτητα των εξελίξεων σε τεχνολογικό επίπεδο είναι πολύ μεγάλη και μοιραία αυτό επιταχύνει και την κοινωνική εξέλιξη. Παρά το ότι λοιπόν κάποιες καταστάσεις ήταν αδιανόητες για τους περισσότερους αυτοί είναι έτοιμοι να τις δεχτούν αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον όποιο σεξουαλικό προσανατολισμό και επιλογή.

Αν τα πράγματα σταματούσαν εδώ δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Θα παντρεύονταν και με τις ευχές να ζήσουν ευτυχισμένοι αφού έτσι τους αρέσει και είναι δικαίωμά τους. Κάποια κυκλώματα όμως στα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο δεν αρκούνται στην ευχή για «βίον ανθόσπαρτον», αλλά επιθυμούν και σχεδόν εκβιάζουν να συμπληρωθεί και με το «καλούς απογόνους». Αυτό δεν μπορεί να γίνει δεν είναι φυσικό. Πρέπει λοιπόν να παραβιάσουμε την φύση στην βασική λειτουργία που εξασφαλίζει την συνέχειά της.

Το αίτημα της υιοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών δεν τέθηκε τυχαία αλλά στο πλαίσιο της προσπάθειας να επιβάλουν την εντύπωση ότι η σεξουαλική συμπεριφορά των ομοφυλόφιλων δεν διαφέρει από την φυσιολογική και είναι το ίδιο φυσιολογική. Δεν είναι όμως έτσι. Αν τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο γίνονταν όλα ομόφυλα σε λίγες δεκαετίες θα εξαφανίζονταν η ανθρώπινη ζωή. Τις αντιδράσεις τις κάνει ακόμη εντονότερες η προσπάθεια να παρουσιαστούν αυτές οι σχέσεις ως πρότυπο. Να δεχτούμε ότι οι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζονταν παλαιότερα και εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται εχθρικά από την κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια όμως η κοινωνία είναι πολύ πιο ανεκτική και όπως γράφω στην αρχή αναγνωρίζει στην πλειονότητά της το δικαίωμα στην ιδιαιτερότητα. Η συμπεριφορά των άμεσα ενδιαφερόμενων έχει αρχίσει να προκαλεί καθώς είναι επιθετική και θρασύτατη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γύρισε από τον μήνα του μέλιτος και είπε ότι με τον σύζυγό του θα παραγγείλουν παιδί – αγόρι αν θυμάμαι καλά – για το χρώμα των ματιών, των μαλλιών, ύψος ή βάρος δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε- όπως κάποιος παραγγέλνει ένα αυτοκίνητο ή ένα σκάφος. Και είναι αρχηγός κόμματος και μάλιστα του Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και κάθονται και τον ακούν οι σύντροφοί του στο κόμμα και τον χειροκροτούν.

Η παραβίαση των φυσικών λειτουργιών έχει επιπτώσεις τις οποίες βιώνουμε σε άλλους τομείς της ζωής μας και θα έπρεπε να έχουμε μάθει και να μην προσπαθούμε να στρεβλώσουμε και τον σπουδαιότερο. Ειδικά για το ζήτημα της τεκνοθεσίας θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα επιστημονικά δεδομένα πριν ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση. Η ομοφυλοφιλία υπάρχει πάντα και θα υπάρχει.

Είναι ατομικό δικαίωμα του καθενός η σεξουαλική προτίμηση, αλλά δεν είναι αυτό το μοναδικό ατομικό δικαίωμα σε αυτή τη χώρα όπως το κάνουν να φαίνεται τα μαζικά μέσα ενημέρωσης. Είναι ατομικό δικαίωμα στον άνεργο να έχει εργασία . Είναι ατομικό δικαίωμα στον εργαζόμενο να έχει μία αμοιβή που θα του εξασφαλίζει μια αξιοπρεπή διαβίωση. Είναι ανθρώπινο δικαίωμα η στέγη για τους αστέγους. Είναι ανθρώπινο δικαίωμα για τον χαμηλοσυνταξιούχο να μπορεί να πληρώνει για στέγη και φαγητό. Είναι ανθρώπινο δικαίωμα μια παιδεία που θα δίνει εφόδια στους νέους να ζήσουν μια καλύτερη ζωή από τους γονείς τους. Είναι ατελείωτος ο κατάλογος, αλλά το μιντιακό σύστημα αγνοεί τους πάντες και ασχολείται συνέχεια με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Νισάφι πια.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com