Ο Γιώργος Παπανδρέου αποχαιρετά τον Θανάση Τσούρα

Ο κ. Παπανδρέου σημειώνει πως τον Θανάση Τσούρα χαρακτήριζε «το ήθος, η σεμνότητα και η ανιδιοτέλεια». 

by Times Newsroom

«Με μεγάλη λύπη αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο σύντροφο, προσωπικό και οικογενειακό φίλο, που έφυγε σήμερα από κοντά μας», γράφει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Θανάση Τσούρα.

Όπως τονίζει ο κ. Παπανδρέου, «ο Θανάσης Τσούρας, στρατεύθηκε από νωρίς στον Αντιδικτατορικό Αγώνα, και ως υπεύθυνος της Νεολαίας του ΠΑΚ Εσωτερικού, επέδειξε σημαντική δράση και γι’ αυτό φυλακίστηκε και βασανίστηκε».

«Μεγάλη η προσφορά του στην πατρίδα και τον λαό»

«Παρών από την πρώτη στιγμή της Ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και στη μεγάλη προσπάθεια για την Προοδευτική Αλλαγή της χώρας, διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου του Κινήματος.

»Βουλευτής επί πολλά χρόνια, υφυπουργός, αναπληρωτής υπουργός και υπουργός σε πολλές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με μεγάλη προσφορά στην πατρίδα και τον ελληνικό λαό, απ’ όποια θέση και αν υπηρέτησε».

Ο Γιώργος Παπανδρέου σημειώνει πως τον Θανάση Τσούρα χαρακτήριζε «το ήθος, η σεμνότητα και η ανιδιοτέλεια».

«Όσοι αγωνιστήκαμε μαζί του, θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και απεριόριστη εκτίμηση. Καλό ταξίδι, Θανάση», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή