Ο Γκουτέρες αποδέχθηκε τις συστάσεις ανεξάρτητης αξιολόγησης σχετικά με την UNRWA

by Times Newsroom

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες αποδέχθηκε τις συστάσεις ανεξάρτητης αξιολόγησης σχετικά με την ικανότητα της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) να διασφαλίσει την ουδετερότητα και να απαντήσει στις κατηγορίες για παραβιάσεις, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.

Συμφώνησε με τον Γενικό Επίτροπο Φιλίπ Λαζαρινί πως η UNRWA, με την υποστήριξη του Γενικού Γραμματέα, θα καθορίσει ένα σχέδιο δράσης προκειμένου να εφαρμόσει τις συστάσεις“, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ. “Προχωρώντας μπροστά, ο Γενικός Γραμματέας καλεί όλους τους ενδιαφερομένους να υποστηρίξουν ενεργά την UNRWA, καθώς είναι γραμμή ζωής για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην περιοχή“.

Η αξιολόγηση, υπό την πρώην υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας Κατρίν Κολονά αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα αργότερα σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com