Ο Κασσελάκης και φυσικά ο Πολάκης στηρίζουν την Ακρίτα

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, Μαρέβα.

by Times Newsroom

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός», γράφει ο κ. Κασσελάκης.

Και συνεχίζει: «Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους».

Υπέρ της Έλενας Ακρίτα και των αναρτήσεών της κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, τάσσεται ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Facebook, τοποθετείται υπέρ της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και των αναρτήσεών της που προκάλεσαν την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, και τονίζει:

«Με την Έλενα Ακρίτα βέβαια!!!

Γιατί πρέπει να ξεφτιλιστούν αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο, όταν το κόμμα τους χρωστάει 500 εκατομμύρια, έκαναν ψευδή πόθεν έσχες, αγόραζαν σπίτια του Βολταίρου και έχουν 40 ακίνητα! Με ποια εργασία;;;;;».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com