Ο πρόεδρος του Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ με «πιο ισχυρή» αντίδραση

Αεροδρόμια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις ακυρώνουν τις εσωτερικές πτήσεις έως το πρωί της Δευτέρας.

by Times Newsroom

Ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί προειδοποίησε σήμερα ότι η αντίδραση της χώρας του θα είναι “πιο ισχυρή” σε περίπτωση που υπάρξει “απρόσεκτη συμπεριφορά” από το Ισραήλ, μετά την πρωτόγνωρη ιρανική επίθεση που έλαβε χώρα τη χθεσινή νύχτα.

“Η τιμωρία του επιτιθέμενου πραγματοποιήθηκε”, δήλωσε εκφράζοντας ικανοποίηση ο Ραϊσί σύμφωνα με ανακοίνωση, και πρόσθεσε ότι “εάν το σιωνιστικό καθεστώς ή οι υποστηρικτές του επιδείξουν απρόσεκτη συμπεριφορά, θα λάβουν αποφασιστική και πολύ πιο ισχυρή απάντηση”.

Αεροδρόμια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις ακυρώνουν τις εσωτερικές πτήσεις έως το πρωί της Δευτέρας

Τα διεθνή αεροδρόμια Ιμάμ Χομεϊνί και Μεχραμπάντ της Τεχεράνης, όπως και αεροδρόμια σε πολλές άλλες ιρανικές πόλεις ακύρωσαν τις εσωτερικές τους πτήσεις έως το πρωί της Δευτέρας λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή, μετέδωσαν σήμερα τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων ISNA και Mehr, καθώς ο δυτικός εναέριος χώρος του Ιράν παραμένει κλειστός για πτήσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com