Ο Βασίλης Κικίλιας ενοχλήθηκε με το υποτιμητικό «μπασκετμπολίστας – υπουργός» του Μπάμπη Παπαδημητρίου – Τον κάλεσε να είναι πιο προσεκτικός

«Προσβάλλει την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο»

by Times Newsroom

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, απάντησε με τον τρόπο του στον δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ενοχλημένος από υποτιμητικό σχόλιο αυτού.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έκανε λόγο για «μπασκετμπολίστα – υπουργό» μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος συμμετείχε στο ίδιο πρόγραμμα να μην το αφήνει να περάσει.

Ο υπουργός Πολιτκής Προστασίας χαρακτήρισε υποτιμητικό και προσβλητικό τον τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε στο πρόσωπό του. Χαρακτηριστικά, είπε: «ο κ. Παπαδημητρίου διάλεξε στην αποφώνησή του, όταν είπατε ότι είμαι καλεσμένος ως υπουργός Πολιτικής Προστασίας, να αναφερθεί σε εμένα με τρόπο υποτιμητικό και προσβλητικό και να πει ο μπασκετμπολίστας – υπουργός. Για του λόγου το αληθές είμαι Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ιατρός – ορθοπεδικός αλλά και αθλητής Εθνικής Ομάδας, πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Και το να έχω φορέσει αυτή τη φανέλα με τιμά και δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κανείς αθλητής χρόνια και να κολλάει ένσημα όταν κάποιοι δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Ο κ. Κικίλιας, έπειτα, πρόσθεσε: «προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια. Αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και να βγάλει μια φωτογραφία κάθε φορά που ένα από αυτά τα παιδιά είτε σε ατομικό ή σε ομαδικό άθλημα φέρνει μια επιτυχία για τη χώρα.

Θα τον συμβούλευα δημοσίως να είναι πιο προσεκτικός για το πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να γυρίσουν από το εξωτερικό , αυτούς που ζητάμε να πάνε να ψηφίσουν και έχουν γυρίσει την πλάτη. Αυτούς που αποτελούν το μέλλον αυτής της χώρας.

Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και τέτοιας νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται, δεν ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά και θεωρούν και λένε δικαίως πολλές φορές ότι “όλοι ίδιοι είστε”».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com