ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση Δικαιοσύνης χωρίς εξαιρέσεις, εκτίθεται καθημερινά

Τα περί «ανθρωπίνου λάθους», σχολίασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αφορμή της δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

by Times Newsroom

«Η δικαιοσύνη ήταν με δεμένα χέρια επί μήνες, ενώ “κάποιοι” λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη έβαζαν χέρι στο ηχητικό υλικό και το διοχέτευαν σε φιλικό μέσο ενημέρωσης για να διαχειριστούν επικοινωνιακά με τον πιο χονδροειδή τρόπο το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους και μόνο», ανέφερε αρχικά στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, τόνισε πώς ο υπουργός Δικαιοσύνης «αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο του 2023 όταν και ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου ενημερώθηκε από τον ανακριτή ότι ο νόμος δεν του επέτρεπε να ακούσει και να ενσωματώσει στη δικογραφία τις επίμαχες συνομιλίες των υπαλλήλων του ΟΣΕ. Μάλιστα χρειάστηκε -όπως μας πληροφόρησε- να φέρει κατεπείγουσα διάταξη για να καταστεί αυτό εφικτό».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης χωρίς εξαιρέσεις, εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com