ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Κουτσούμπα: Η αγωνία του να πρωταγωνιστεί στο Luben είναι κακός σύμβουλος

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την αναφορά «sugar daddies» του γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην ομιλία του στην Βουλή.

by Times Newsroom

«Η αγωνία του κ. Κουτσούμπα να πρωταγωνιστεί στο Luben είναι κακός σύμβουλος. Δεν περιμέναμε από τον Γραμματέα του ΚΚΕ τέτοιο σεξιστικό παραλήρημα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι η επιβολή διδάκτρων «οδηγεί νέες κοπέλες, να οδηγούνται να αναζητούν sugar daddies για να χορηγήσουν τις σπουδές τους».

Η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση και της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Ρωμανός αναφέρει: «Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επιχειρηματολογώντας από βήματος Βουλής κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων, έκανε την αδιανόητη δήλωση ότι οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τα δίδακτρά τους «θα αναγκάζονται να αναζητούν “sugar daddies” με τα γνωστά ανταλλάγματα. Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου. Τώρα, είναι απλώς Πέμπτη».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com