Πολιτική αντιπαράθεση για το έγκλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια – Το Μαξίμου στηρίζει τον Οικονόμου – Το κύκλωμα των παράνομων υιοθεσίων – Νίκησε τη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη στη Ν. Φιλαδέλφεια, με ποινική δίωξη στους 104 χούλιγκανς για 4 κακουργήματα. Εν τω μεταξύ σοκάρει το κύκλωμα των παράνομων υιοθεσιών στο οποίο εμπλέκονται εμβρυολόγοι και γυναικολόγοι.

by Times Newsroom

Η ελληνική εσωτερική πολιτική

    • Υπ. Υποδομών και Μεταφορών για Ν. Παππά: «Είναι πραγματικά θλιβερό, ότι μέχρι και σήμερα, ο κ. Παππάς δεν μπορεί να διακρίνει ότι το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας, που εχθές παραδόθηκε προς χρήση από την ΕΡΓΟΣΕ στον ΟΣΕ, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το Σταθμαρχείο του σιδηροδρομικού Σταθμού της Λάρισας» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε απάντηση της δήλωσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά.
    • Κωνσταντοπούλου για Νέα Φιλαδέλφεια: «UEFA, Ελληνική Κυβέρνηση και Ελληνική Αστυνομία επιδεικνύουν ασύγνωστη χαλαρότητα απέναντι στα γεγονότα
    • Το Μαξίμου στηρίζει τον Οικονόμου: Δεν αποκλείονται και έκτακτες κρίσεις. Αμείωτη συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το φόνο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ η κυβέρνηση διαμηνύει πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να μην υπάρξουν ξανά τέτοια επιχειρησιακά λάθη.

Η ποινική δίωξη στους 104 και τα ευρήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια

    • Ποινική δίωξη σε 104 χούλιγκανς: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν συνολικά 104 χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα.
    • Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες: Οι Αρχές έχουν κατασχέσει όλα τα κινητά των συλληφθέντων και τα εξετάζουν για πιθανό αποδεικτικό υλικό. Παράλληλα, εξετάζεται το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα φονικά εργαλεία, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.
    • Αφαντο το φονικό όπλο: Το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να δόθηκε το χαριστικό πλήγμα στο βραγχίονα στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, δεν έχει ακόμα κατασχεθεί από τις Αρχές. Ωστόσο, κατόπιν της συμπλοκής πέριξ του γηπέδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως πειστήρια αρκετά αντικείμενα, ανάμεσά τους και μια ξύλινη τάβλα με καρφιά και αίμα.

Μιλούν για πρώτη φορά οι γονείς του 29χρονου Μιχάλη

          • Λυγίζουν οι γονείς του Μιχάλη: Οι γονείς του άτυχου 29χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη το παιδί τους δεν είναι πια στη ζωή.
          • Μια συγκινητική συγγνώμη: Συγκλονίζει η μαρτυρία του φίλου του 29χρονου Μιχάλη, καθώς αφηγείται τα όσα έζησαν τη μοιραία νύχτα, ζητώντας συγγνώμη από τον φίλο του επειδή δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω για να τον σώσει.
          • Την Παρασκευή η κηδεία:  Στις  11 Αυγούστου στις 17:00 το απόγευμα θα τελεστεί η εξώδιος ακολουθία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

        Το μεγάλο κύκλωμα των παράνομων υιοθεσιών

                • Πώς δρούσε: Το κύκλωμα έβρισκε εικονικές νύφες και προχωρούσε σε εικονικά σύμφωνα συμβίωσης. Εξέδιδαν πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις ότι οι γυναίκες ήταν ανίκανες να τεκνοποιήσουν, λόγω συγκεκριμένων βλαβών, προχωρώντας στην ενεργοποίηση του παράνομου προγράμματος παρένθετης μητρότητας.
                • Οι κατηγορίες: Εννέα άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εμπορία ανθρώπων, μεσολάβηση σε υιοθεσία ανηλίκων κατ’ επάγγελμα, εφαρμογή της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών.
                • Συγκλονίζουν τα νούμερα: 182 οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις εκμετάλλευσης γυναικών – 71 γυναίκες δότριες οργάνων – 98 γυναίκες θύματα εμπορίας – 400 περιπτώσεις εξαπάτησης

              Ρώσικη επίθεση στην Ουκρανία με τρεις νεκρούς

                    • Το πλήγμα στη Ζαπορίζια: Για ακόμα μια φορά, η μεγαλούπολη στη νότια Ουκρανία έγινε στόχος ρωσικών βομβαρδισμών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
                    • Τα θύματα: Από την επίθεση στην πόλη σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι και 7 τραυματίστηκαν, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο από τον τόπο της επίθεσης.
                    • Τι λέει η Ρωσία: Ρώσικοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι έχουν αναχαιτίσει δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

                  Κυρίαρχος με 1-0 ο Παναθηναϊκός της Μαρσέιγ

                  • Το σκορ: Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 της Μαρσέιγ με γκολ του Μπερνάρ στο 83ο λεπτό.
                  • Το πρώτο ημίχρονο: Ο Παναθηναϊκός έλεγχε το ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ψάχνοντας διαρκώς τις γρήγορες μεταβάσεις – Υστερούσε στην τελική πάσα λίγο πριν την εκτέλεση, σπαταλώντας αρκετές καλές αντεπιθέσεις.
                  • Το δεύτερο ημίχρονο: Η μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Παναθηναϊκός στο 57’ – Η επιμονή και το γκολ στο 83’

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com