SANTASUM ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΩΗ

by Times Newsroom

Παραμονή Χριστούγεννα, #Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, σας περιμένουμε σε ένα exclusive summer party, για τη ΣΥΖΩΗ.

Λίγο μετά τις 9μμ, σας περιμένουμε με dressing code και #cocktails καλοκαιρινά, στη REHAB PUB (ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 19) (PUB ΑΝΤΑΠΟδΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ), για να γιορτάσουμε με καλοκαιρινό τρόπο το #Santasum και να υποστηρίξουμε το θεραπευτικό έργο της #ΣΥΖΩΗ.

Tο News portal #eftalivegr μαζί με τη #Rehab Pub για ακόμη μια φορά, για καλό σκοπό!

TIMH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 15€* (περιλαμβάνει ένα signature cocktail exclusively παρασκευασμένο και εμπνευσμένο για το party και χυμό punch)

*Τα 9 από τα 15 ευρώ θα διατεθούν για να ενισχύσουν το θεραπευτικό πρόγραμμα του οργανισμού της #Συζωή για την «οπτική εκπαίδευση σε αισθητηριακό περιβάλλον #Snoezelen»ένα μοναδικό στην Βόρεια Ελλάδα πρόγραμμα για παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

ΤΗΛ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (κλήσεις και Viber)REHAB PUB (2310.524.313)TΗΛ. ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (6947.123.189 | 6974.103.896)

Η #ΣΥΖΩΗ, είναι Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες. Κυριότεροι στόχοι του συλλόγου είναι η κατάκτηση του μέγιστου των δυνατοτήτων των ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, μέσα από θεραπευτικές και εκπαιδευτικές διαδικασίες, η ισότιμη εκπαίδευση και η κοινωνική ένταξη των παιδιών, η ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση των οικογενειών τους, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com