Σία Αναγνωστοπούλου: Fake news όσα διαδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη στάση μας στο ν/σ του πτωχευτικού νόμου

Η Σία Αναγνωστοπούλου μίλησε στο Κontra Channel και την εκπομπή Kontra 24 με την Αναστασία Γιάμαλη, στον απόηχο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Νέα Αριστερά» με επικεφαλής τον Αλέξη Χαρίτση.

by Times Newsroom

Η βουλεύτρια Αχαΐας, χαρακτήρισε ελπιδοφόρο γεγονός για την επόμενη μέρα αυτού του εγχειρήματος, την μαζική προσέλευση αριστερών ανθρώπων στο κλειστό χώρο του Σαράφειου, άνθρωποι που είχαν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και πολύ πριν τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Σία Αναγνωστοπούλου επέκρινε τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σχετικά με τη στάση των 11 βουλευτών της Νέας Αριστεράς, στο Ν/Σ για τον πτωχευτικό νόμο, χαρακτηρίζοντας fake news τα όσα διαδίδει το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη.

Αναφερόμενη στους στόχους που θέτουν οι αποχωρήσαντες βουλευτές από την ίδρυση αυτής της Κ.Ο. τόνισε πως η αντιπολίτευση απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εμπεδωμένη κυριαρχία της δεξιάς, αποτελεί προτεραιότητα αλλά και απαρέγκλιτη προϋπόθεση για να επέλθει κοινωνική ανάταση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com