Στην Αθήνα ο Ζελένσκι για το δείπνο ηγετών δυτικών Βαλκανίων – Ουδεμία επιβεβαίωση για λόγους ασφαλείας

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει η Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Ουκρανός πρόεδρος θα βρεθεί αύριο, Δευτέρα, στην Αθήνα και θα παρακαθίσει στο δείπνο του πρωθυπουργού με τους ηγέτες των δυτικών Βαλκανίων.

by Times Newsroom

Πληροφορίες από διάφορες πηγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ανέφεραν ότι είναι πιθανόν να έρθει αύριο, Δευτέρα, στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Συμμετοχή στο δείπνο με τους ηγέτες των δυτικών Βαλκανίων

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρακαθήσει στο δείπνο που παραθέτει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους ηγέτες των χωρών των δυτικών Βαλκανίων. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις του Ουκρανού προέδρου δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους ασφαλείας. Ωστώσο, η Προεδρία της Δημοκρατίας, όταν ρωτήθηκε, αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση για την πιθανή έλευση του προέδρου Ζελένσκι στην Αθήνα.

Επίσης, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ηγέτες των βαλκανικών χωρών προστίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, και η συνάντηση που θα έχει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του Μαυροβούνιου,Γιακόβ Μιλάτοβιτς.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com