ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Πολάκη και ο Καρανίκας επιτέθηκε στον Δρίτσα

Μετά τον Παύλο Πολάκη και ο Νίκος Καρανίκας επιτέθηκε στον Θοδωρή Δρίτσα μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο τελευταίος στον ΣΚΑΙ.

by Times Newsroom
Όπως αναφέρει ο κ. Καρανίκας, «ήθελε να προσβάλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη αλλά τελικά πρόσβαλε τον κόσμο της αριστεράς», προσθέτοντας για τον κ. Δρίτσα πως «ικανοποίησε τον γνωστό κόσμο του που υποκλίνεται με δέος στην νομενκλατούρα της αριστερής Ελίτ, που θέλει να μας επιστρέψει στο παρελθόν».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Το παρελθόν.
(1’ , στον ενεστώτα)

Ήθελε να προσβάλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis αλλά τελικά πρόσβαλε τον κόσμο της αριστεράς, τον απλό λαό που συμμετέχει στην πολιτική δημοκρατικά, από τα κάτω δίχως διαμεσολάβηση των ειδικών και των επαγγελματιών της κομματικής ζωης.

Κατάφερε και ικανοποίησε την παρέα του, τον κόσμο της αυτοαναφορικότητας που υπηρετεί το κόμμα και όχι μέσα από το κόμμα την κοινωνία που εργάζεται και αντιμετωπίζει τις νέες σχέσεις παραγωγής. Ικανοποίησε τον γνωστό κόσμο του που υποκλίνεται με δέος στην νομενκλατούρα της αριστερής Ελίτ, που θέλει να μας επιστρέψει στο παρελθόν, στην ασφάλεια των γνωστών αφηγημάτων και ας απέτυχαν να σώσουν τον κόσμο όπως επικαλούνταν ως μεσσίες.

karanikas_dritsas

Ικανοποιείται και ο ίδιος όταν μας καλεί να επιστρέψουμε στην αριστερά του προηγούμενου αιώνα, πριν της εποχής του Τσίπρα, στα ιδεολογήματα με τις σκληρές δομές και το κόμμα κλειστό στην κοινωνία, γιατί θεωρεί όπως οι ολιγαρχικοί ότι η πολιτική και η αριστερά είναι υπόθεση του ειδήμονα με τον κύκλο επιρροής του και όχι του πολίτη που αγαπάει τον τόπο του και θέλει να υπηρετήσει το κοινό καλό όπως έλεγε και ο δημοκράτης Πρωταγόρας.

Άχρηστη και ανίκανη αριστερά η αριστερά που αρνείται το μέλλον και συκοφαντεί το παρόν υποτιμώντας τον λαό. Η πλειοψηφία, Κομαντάτε Δρίτσα, στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποφάσισε δημοκρατικά την ανανέωση για να υπηρετήσει το κοινό καλό με νέο πρόεδρο, δίχως να φοβάται το μέλλον, αλλά αντιθέτως διεκδικώντας το για να το επηρεάσει αλλάζοντας το προς όφελος του λαού, της κοινωνίας που διαρκώς κινείται και δεν είναι στάσιμη. #θεωρία_ιδεολογία_πολιτική

Θυμίζουμε ότι επίθεση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ και άσκησε κριτική στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο βουλευτής, Παύλος Πολάκης. Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει για τον Θοδωρή Δρίτσα ότι «προσκύνησε» τον ΣΚΑΪ «για πέντε λεπτά δημοσιότητας». «Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτά δημοσιότητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!! (και εκφράζομαι ήπια)

Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ήθελαν με αφορμή τη διαγραφή μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσίπρα!

(Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογράφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής)», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Τι είπε ο Θοδωρής Δρίτσας

Ο Θοδωρής Δρίτσας, ερωτηθείς σήμερα για τη θέση που έχει διατυπώσει για τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε ότι ο νέος αρχηγός «δυστυχώς εξελίσσεται σε παράγοντα διχασμού και αποσταθεροποίησης» προσθέτοντας ότι με τον ίδιο προσωπικά δεν έχει τίποτα.

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ -και ήρθαν πολλοί και ψήφισαν πράγματι- ένα μέρος του δεν έχει ενεργό συμμετοχή και επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός με τα δικά του κριτήρια» είπε για τη διαδικασία.

Και συνέχισε για τον κ. Κασσελάκη: «Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε κόμμα που δεν είναι καν μέλος, δεν έχει συνάφεια. Δεν είχαμε φανταστεί τέτοιο πράγμα για να το προβλέψουμε στο καταστατικό».

Πρόσθεσε ότι «στη διάρκεια της καμπάνιας του δεν εξέθεσε ούτε μια πολιτική άποψη προγραμματική και δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Μετά έχει θέσεις, αλλά είναι ξένες προς την παράδοση της Αριστεράς. Αυτό δεν είναι διχασμός; Δεν είναι παραλογισμός;».

«Αυτό το παράλογο πρέπει να βρει έναν τρόπο κάθαρσης ανάλογο με αυτόν της αρχαίας τραγωδίας» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Κασσελάκη, πολιτική είναι η διαφορά, είναι υποχρεωμένος να ιδρύσει ένα δικό του κόμμα».

«Εάν ήθελε να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μπει στη διαδικασία, να προσφέρει, όχι να διεκδικήσει την ηγεσία, αυτό είναι ιστορικό ατόπημα πρωτοφανές παγκοσμίως» πρόσθεσε και κατέληξε: «Θα την ξεπεράσουμε την κρίση».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com