Θεσσαλονίκη: Βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τιμητική διάκριση για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ μέσω της έγκρισης του προγράμματος για την εκπαίδευση εργαζομένων στις διασώσεις με ελικόπτερο παρέλαβε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Θεσσαλονίκη.

by Times Newsroom

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην ανάρτησή του για την εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εργαζομένων του ΕΚΑΒ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, «το πρόγραμμα το ενέκρινα, ως αρμόδιος για το ΕΣΠΑ τότε υπουργός και τα έφερε έτσι ο καλός Θεός, που το ολοκλήρωσα τελικά ως υπουργός Υγείας μόλις τον προηγούμενο μήνα. Σήμερα η Ομοσπονδία των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ με κάλεσε στη Θεσσαλονίκη, για να με βραβεύσουν για την προσφορά μου στο ΕΚΑΒ».

Παράλληλα και κατά την διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης ανακοινώθηκε επισήμως από τον Παναγιώτατο Θεσσαλονίκης Φιλόθεο, η απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο ορισμός του Αγίου Δαμιανού ως προστάτης Άγιος του ΕΚΑΒ, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας.

Οι δύο ιερείς χάρισαν μια εικόνα του Αγίου Δαμιανού στον υπουργό Υγείας, o οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com