Τι απαντά η ΔΕΗ για την πιθανή εμπλοκή της στην εξαγορά του Κωτσόβολου

Η ανακοίνωση της εταιρείας

by Times Newsroom

Η ΔΕΗ απαντά με ανακοίνωσή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την πιθανή εμπλοκή της στην εξαγορά του Κωτσόβολου. Όπως σημειώνει, δεν έχει καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση για την εξαγορά της εν λόγω εταιρείας. Σε άλλο σημείο σημειώνει ωστόσο ότι οι εμπορικές της δραστηριότητες, στο εξής, τοποθετούν τον πελάτη στο επίκεντρο, μη αποκλείοντας για τον σκοπό αυτό συνεργασίες και πιθανές εξαγορές.

H ανακοίνωση της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ Α.Ε. (ΔΕΗ), σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα περί πιθανού ενδιαφέροντος της ΔΕΗ για την εξαγορά της «Κωτσόβολος», διευκρινίζει ότι δεν έχει καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση για την εξαγορά της εν λόγω εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση, ένας από τους πυλώνες του Στρατηγικού Πλάνου της ΔΕΗ, το οποίο παρουσιάστηκε στην επενδυτική κοινότητα στο πλαίσιο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου το Νοέμβριο του 2021, είναι και ο επαναπροσδιορισμός των εμπορικών δραστηριοτήτων της ΔΕΗ, τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο της προσοχής της, παρέχοντας νέα προϊόντα και ανταγωνιστικά τιμολόγια.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΗ εξετάζει πιθανούς τρόπους για την επίτευξη του σκοπού αυτού ή οποία μπορεί να περιλαμβάνει και συνεργασίες ή/και τυχόν εξαγορές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com