Τρομακτική στιγμή: 40χρονος βαριά τραυματισμένος μετά από πτώση σε βράχια- Ήθελε να βουτήξει σε λίμνη

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας άντρας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού πριν πέσει σε λίμνη- Έκανε λάθος εκτίμηση!

by Times Newsroom

Ο 40χρονος τουρίστας που βρέθηκε στην Τενερίφη, δεν εκτίμησε σωστά το άλμα του στη λίμνη και έπεσε πάνω σε βράχους σε ένα πασίγνωστο σημείο στην Τενερίφη, την ώρα που οι βρετανοί φίλοι του τον παρακολουθούσαν με τρόμο!

Ο 40χρονος άνδρας απομακρύνθηκε με φορείο σύμφωνα με τη dailymail από μια θαλάσσια σπηλιά που ονομάζεται Charco El Tancon στο Πουέρτο Σαντιάγο στη βόρεια Τενερίφη το απόγευμα της Δευτέρας, έχοντας υποστεί «σοβαρά τραύματα» στα πόδια του.

Πλάνα από τον βάναυσο τραυματισμό που προέκυψε κατά τη διάρκεια της νύχτας έδειξαν μια ομάδα ανδρών που πιστεύεται ότι ήταν φίλοι του παραθεριστή να μετράει αντίστροφα από το πέντε προτού εκτοξευθεί στον αέρα.

Αλλά ο άντρας πήδηξε πολύ μακριά, ξεπερνώντας τη λίμνη και έσπασε πρώτα τα πόδια πάνω στους βράχους που την περιβάλλουν!

Οι μάρτυρες ακούστηκαν να αντιδρούν σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι καθώς ο άτυχος άλτης ήρθε σε επαφή με τα βράχια πριν αναπηδήσει στο νερό με σαφή σημάδια στα τραύματά του που περιλάμβαναν τουλάχιστον ένα σπασμένο πόδι.

Μερικοί έκαναν το ίδιο άλμα λίγες στιγμές νωρίτερα και ήταν ακόμα στο νερό όταν το θύμα υπέστη το ατύχημα!

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com