Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε από όλους τον Παππά ως εισηγητή για το Κράτος Δικαίου – Κρίμα, λείπει ο Παπαγγελόπουλος

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση.

by Times Newsroom

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βοριδης, απαντώντας στον κ. Παππά, ζήτησε και έλαβε τον λόγο. «Είδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εισηγητή σε θέματα Κράτους Δικαίου και χειραγώγησης Μέσων Ενημέρωσης τον κ. Παππά!» είπε δηκτικά για να εισπράξει χειροκρότημα από την πτέρυγα της ΝΔ.

«Από όλους επιλέξατε τον κ. Παππά! Κρίμα που δεν έχει εκλεγεί και ο κ. Παπαγγελόπουλος για δεύτερη επιλογή για να είναι συμπληρωμένο το σετ του κράτους δικαίου!» πρόσθεσε ο κ. Βορίδης.

«Από ένα κόμμα που έχει δύο υπουργούς καταδικασμένους για ζητήματα λειτουργίας κράτους δικαίου και που ο αρχηγός του έχει ομολογήσει απόπειρα στησίματος δικαστηρίων θα περίμενε κανείς χαμηλότερους τόνους για το κράτος δικαίου. Όλοι έχουμε ιστορία και διαδρομή».

«Είχε πρόσβαση στα ηχητικά ο πρωθυπουργός;» αναρωτήθηκε με νόημα από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, Νίκος Παππάς, ο οποίος τόνισε πως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει απαντήσεις.

«Είχε μιλήσει με τον κ. Τερεζάκη; Πώς κατέληξε την επομένη μέρα στο συμπέρασμα περί ανθρώπινου λάθους;», ήταν τα ερωτήματα που πρόσθεσε με αποδέκτη τον πρωθυπουργό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έχει γίνει κοπτοραπτική και δεν ντρέπεστε και δεν έχετε πει μια συγγνώμη» είπε σε έντονο ύφος προς τα έδρανα της πλειοψηφίας, ασκώντας παράλληλα ολομέτωπη κριτική στη ΝΔ. Κλείνοντας, ο Νίκος Παππάς κάλεσε τη ΝΔ να διευκρινίσει αν είναι σε θέση να εγγυηθεί τη διεξαγωγή αδιάβλητων εκλογών χωρίς διαρροή προσωπικών δεδομένων ή εκμετάλλευση τους α λα Cambridge Analytica. «Πρέπει να παραιτηθείτε για να ανασάνει ο λαός», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com