Βουλευτής ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος: «Η χώρα αλλάζει πίστα και εισερχόμαστε σε μία νέα εποχή»

Για έναν πρωθυπουργό, ο οποίος εννοεί αυτά που λέει, και για μια κυβέρνηση που υλοποιεί αυτά για τα οποία δεσμεύεται, αποτελεί κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων.

by Times Newsroom

«Είναι πλέον σαφές ότι η χώρα αλλάζει επίπεδο, αλλάζει πίστα και εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή», σχολίασε για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος. «Για έναν πρωθυπουργό, ο οποίος εννοεί αυτά που λέει, και για μια κυβέρνηση που υλοποιεί αυτά για τα οποία δεσμεύεται, αποτελεί κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων. Μίλησε χθες ο πρωθυπουργός και περιέγραψε με ενάργεια τον στόχο που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό, ο οποίος αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού και όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα όμως υπογράμμισε ότι προκειμένου να υπηρετηθεί ο στόχος για τη βελτίωση της καθημερινότητας και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, πρέπει να διατηρηθούν οι ρυθμοί ανάπτυξης που πέτυχε η χώρα και σίγουρα αυτοί να είναι μεγαλύτεροι από τον μέσο όρο των ρυθμών ανάπτυξης των ευρωπαϊκών χωρών.

Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε και τη σημασία της αύξησης των άμεσων ξένων επενδύσεων και των εξαγωγών, της ψηφιακής μετάβασης στην υγεία, στην παιδεία, στη δικαιοσύνη. «Στόχος μεγάλος στο τέλος της τετραετίας οι συναλλαγές των Ελλήνων πολιτών, στη συντριπτική τους πλειονότητα, με τις υπηρεσίες του Δημοσίου να γίνονται οποτεδήποτε από οπουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com