Βουλή: Πώς η Κωνσταντοπούλου προκάλεσε ένταση…

Την πρώτη της παρέμβαση στη Βουλή, έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου. Παρέμβαση που ήταν λίγο πιο μακροσκελής από ότι -ίσως χρειαζόταν, που προκάλεσε διαμαρτυρίες από κάποιους βουλευτές.

by Times Newsroom

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε γνωστό ότι οι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, θα ψηφίσουν παρών σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τασούλα, εξηγώντας ότι αυτό γίνεται «για λόγους αρχής χωρίς προσωπική μομφή στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τασούλα».

Η ίδια συνέχισε απτόητη λέγοντας πως αυτό γίνεται «για λόγους αρχής χωρίς προσωπική μομφή στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τασούλα».

Πρόσθεσε ότι «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δηλώσω ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα συμβάλει στην ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας»

Ωστόσο, τότε ακούστηκαν διαμαρτυρίες και γιουχαΐσματα από τα έδρανα της Βουλής, με πολλούς βουλευτές να δυσανασχετούν με την παρέμβασή της.

Μάλιστα, ακούστηκε από τα έδρανα της Βουλής κάποιος να λέει: «Αρχίσαμε…».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com