Αίγινα: Πέθανε στη φυλακή ο 36χρονος που βίαζε τη θετή του κόρη

Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού 36χρόνος που είχε προφυλακιστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης στην Αίγινα πριν από λίγες εβδομάδες.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με τον Ant1, ο 36χρονος γυμναζόταν στον προαύλιο χώρο των φυλακών, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον άνδρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο άνδρας άφησε μέσα σε αυτό την τελευταία του πνοή. Τα πιθανότερα σενάρια αναφέρουν ότι ο θάνατος του 36χρονου πιθανόν οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του άνδρα, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η φριχτή υπόθεση στην Αίγινα

H 25χρονη κατέθεσε ότι ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ασελγούσε σε βάρος της για σχεδόν 5 χρόνια και όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να την βιάζει συστηματικά και μάλιστα να καταγραφεί σε βίντεο τις πράξεις του. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι βιασμοί συνέβαιναν μέχρι και πρόσφατα.

Κατά την διάρκεια της δίκης η μεγάλη ήταν στήριξη της μητέρας στον 36χρονό, ενώ ακόμα και η αδελφή της 25χρονής υποστηρίζει την μητέρας της και τον πατριό της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το έγκλημα

Συνελήφθη 5-3-2024 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, σε νησί του Αργοσαρωνικού, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξης με ανήλικο, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι προέβαινε στα ανωτέρω αδικήματα από το 2013 έως πρόσφατα, σε βάρος της ενήλικης πλέον παθούσας.

Επιπλέον συνελήφθη και αλλοδαπή σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1505 γραμμ. κάνναβης,

Αεροβόλο πιστόλι,

4- μαχαίρια,

Το χρηματικό ποσό των -18.275- ευρώ,

3 ζυγαριές ακριβείας,

τρίφτης και

3 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com