Θεοφάνης Δημοσχάκης: Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο πρώην βουλευτής της ΝΔ

Σε ηλικία 80 ετών πέθανε σήμερα ο πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Θεοφάνης Δημοσχάκης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο ΠΓΝΑ εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

by Times Newsroom

Ο Θεοφάνης Δημοσχάκης, που υπήρξε θείος του σημερινού βουλευτή Έβρου της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη. Ήταν μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ και μεταδικτατορικά διατέλεσε στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου της ΝΔ. Εκλέχθηκε βουλευτής Έβρου με τη Ν.Δ συνολικά πέντε φορές στο χρονικό διάστημα από το 1989 μέχρι το 2004. Ήταν υποψήφιος υπερνομάρχης Έβρου Ροδόπης το 1994.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου στις 11:00 ώρα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη γενέτειρα του, το Ισαάκιο Διδυμοτείχου.

Ανακοίνωση για την απώλεια του πρώην βουλευτή εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, που εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Θεοφάνη Δημοσχάκη.

Γεννήθηκε το 1944 στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο.

Εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου συνολικά πέντε φορές στο χρονικό διάστημα από το 1989 έως το 2004. Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του, όσο και την Παράταξη.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com