Ανδρέας Λοβέρδος: Ρωγμή στο ΠΑΣΟΚ – Ανησυχία και για άλλες αποχωρήσεις

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αιφνιδίασε χθες τη Χαριλάου Τρικούπη και την κοινή γνώμη, καθώς παραιτήθηκε από όλα τα κομματικά όργανα και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

by Times Newsroom

«Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και θα κριθεί για αυτές» ήταν η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, που βλέπει πλέον έναν υποψήφιο αρχηγό, τον Χάρη Καστανίδη, εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας και έναν ακόμα υποψήφιο αρχηγό, τον Ανδρέα Λοβέρδο, εκτός κόμματος.

Οι πληροφορίες λένε ότι Νίκος Ανδρουλάκης και Ανδρέας Λοβέρδος ήταν το τελευταίο διάστημα σαν δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα και αυτό που συνέβη χθες ήταν απλώς η επιβεβαίωση της μεταξύ τους ρήξης.

Ταυτόχρονα με την ανάρτηση στα social media, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε εμπιστευτική επιστολή στον Νίκο Ανδρουλάκη, με την οποία δηλώνει ότι παραιτείται απ’ όλα τα κομματικά όργανα στα οποία συμμετέχει, όπως και από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Τονίζει ότι οι λόγοι της παραίτησής του είναι «αμιγώς πολιτικοί». Ο κ. Λοβέρδος «κλείνει» τη δήλωση -με την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ– κάνοντας λόγο για «πεντακάθαρη απόφαση, η οποία είναι για καλό».

Νίκος Ανδρουλάκης και Ανδρέας Λοβέρδος είχαν κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας, ενώ η πληροφορία ότι ο πρώτος πρότεινε στον δεύτερο να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής και ο δεύτερος αρνήθηκε, δεν επιβεβαιώνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που χάρηκαν με την παραίτηση Λοβέρδου. Είναι εκείνοι που λένε ότι «σύντομα θα τον δείτε στη Ν.Δ.», εκτιμώντας ότι ο κ. Λοβέρδος παραιτήθηκε εφόσον έχει συμφωνήσει το επόμενο βήμα του στην πολιτική. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που προβληματίστηκαν (όπως π.χ. η Ζέφη Δημαδάμα που εξέφρασε δημοσίως τον προβληματισμό της). Είναι εκείνοι που λένε ότι με την παραίτηση Λοβέρδου το ΠΑΣΟΚ χάνει σε πολυσυλλεκτικότητα και αναρωτιούνται αν θα ακολουθήσουν τον Ανδρέα Λοβέρδο και άλλα στελέχη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com