Αυστραλία: Νέα επίθεση με μαχαίρι μέσα σε εκκλησία- Μαχαίρωσε ιερέα την ώρα που κήρυττε

Ένας επίσκοπος και αρκετοί πιστοί φέρεται να δέχθηκαν επίθεση σε άλλη μια μαζική επίθεση με μαχαίρι που συνταράσσει το Σίδνεϊ.

by Times Newsroom

Ο επίσκοπος Mari Emmanuel κήρυττε στην εκκλησία The Good Shepherd στο Wakeley στα δυτικά του Σίδνεϊ το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας δράστης έφτασε στο βωμό και τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

Bishop Mari Emmanuel was preaching at The Good Shepherd Church in Wakeley in Sydney's west on Monday evening when a knifeman walked up to the altar and stabbed him multiple times (pictured)

Το φρικιαστικό βίντεο του περιστατικού, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της εκκλησίας, δείχνει τον Επίσκοπο Εμμανουήλ να σηκώνει έκπληκτος καθώς ο δράστης  τον χτυπάει συνεχώς στο πρόσωπο και το κεφάλι του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλοι δύο φέρεται να μαχαιρώθηκαν στη συμπλοκή που ακολούθησε.

Το περιστατικό συνέβη μόλις 48 ώρες αφότου έξι άνθρωποι δολοφονήθηκαν στο Westfield Bondi Junction από έναν άντρα.

Ο Joel Cauchi, 40 ετών, μαχαίρωσε πέντε γυναίκες και έναν άνδρα φύλακα μέχρι θανάτου και τραυμάτισε πολλούς άλλους προτού πυροβοληθεί από έναν αστυνομικό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com