BBC: Παρουσιάστρια βγήκε στον «αέρα» με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο – Viral το βίντεο στα social media

Viral κατάφερε να γίνει η παρουσιάστρια του BBC Maryam Moshiri που ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ζωντανά στον αέρα καθώς άνοιγε το δελτίο.

by Times Newsroom

Η παρουσιάστρια μάλλον δεν γνώριζε πως βρίσκεται στον αέρα καθώς η άσεμνη χειρονομία έγινε μόλις τελείωσε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του ζωντανού προγράμματος.

Χρειάστηκε να περάσουν κλάσματα του δευτερολέπτου για να το συνειδητοποιήσει, να κατεβάζει το χέρι της και να αρχίσει να διαβάζει τους τίτλους των ειδήσεων.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, αυτό είναι το BBC NEWS», σημειώνει έχοντας άμεσα υιοθετήσει μια πιο σοβαρή στάση. Το γεγονός πάντως ότι λίγες στιγμές αργότερα είπε «coronaverse» αντί για «coronavirus» αναφερόμενη στην πανδημία δείχνει ότι μπορεί να αισθανόταν περισσότερη νευρικότητα απ’ όση έδειχνε, έχοντας συνειδητοποιήσει τι μπορεί να αντίκρισαν οι θεατές.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη στην παγκόσμια ροή του BBC NEWS στις 12 το μεσημέρι ώρα Ηνωμένου Βασιλείου την Τετάρτη.

Δεν ήταν λίγοι οι θεατές που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, με το βίντεο να γίνεται viral και αρκετούς χρήστες να επισημαίνουν πως η κίνηση δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού.

Άλλοι πάλι χρήστες ταυτίστηκαν μαζί της, αστειευόμενοι πως αισθάνονται το ίδιο για τη δουλειά τους..

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com