Χατζηβασιλείου: Διπλωματική απρέπεια η ακύρωση συνάντησης με τον Μητσοτάκη από τον Σούνακ

«Αυτό που ενόχλησε τον Βρετανό πρωθυπουργό ήταν το παράδειγμα με τη Μόνα Λίζα που ανέφερε ο Ελληνας πρωθυπουργός»

by Times Newsroom

Ως διπλωματική απρέπεια των Βρετανών χαρακτήρισε ο διεθνολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου την ακύρωση της συνάντησης και μάλιστα την τελευταία στιγμή του Ρίσι Σούνακ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του το πρωί της Τρίτης (28/11) στον ΣΚΑΪ ο Τάσος Χατζηβασιλείου κτίμησε, ότι αυτό που ενόχλησε τον Βρετανό πρωθυπουργό ήταν το παράδειγμα με τη Μόνα Λίζα που ανέφερε ο Ελληνας πρωθυπουργός.

«Το αίτημα της ελληνικής πλευράς είναι πάγιο και αφορά την επανένωση μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς. Δεν τίθεται θέμα χρησικτησίας ή ιδιοκτησίας» υπογράμμισε ο διεθνολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου.

«Οι Βρετανοί γνώριζαν το πρόγραμμα του Ελληνα πρωθυπουργού» είπε εξηγώντας ότι η ακύρωση της συνάντησης έγινε ως διαρροή καθώς ο Σούνακ δεν θα αποδεχόταν τα αιτήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com