Χειμάρρα: Ο Σαλί Μπερίσα επιτίθεται στον Έντι Ράμα για την άρνηση άδειας στον φυλακισμένο Φρέντη Μπελέρη

Σύμφωνα με το Δημοκρατικό Κόμμα-PD, ο Φρέντι Μπελέρι κρατείται ως πολιτικός κρατούμενος, ως υποψήφιος της αντιπολίτευσης και ως εκλεγμένος πρόεδρος των πολιτών της Χειμάρρας και όχι ως καταχραστής ψήφου.

by Times Newsroom

Το Δημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά την απόφαση της αλβανικής δικαιοσύνης να αρνηθεί την ειδική άδεια ορκωμοσίας προς τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη, καθώς στις 27 Ιουνίου (σήμερα) θα γίνει η συγκρότηση του δημοτικού συμβουλίου, σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.

Πολιτικός κρατούμενος ο Μπελέρης

Το Δημοκρατικό Κόμμα, υπό την ηγεσία του Σαλί Μπερίσα, δηλώνει ότι η αλβανική δικαιοσύνη εφάρμοσε έτσι κομματική εντολή και όχι τους κανόνες του κράτους δικαίου, θεωρώντας την απόφαση πολιτική.

Σύμφωνα με το Δημοκρατικό Κόμμα-PD, ο Φρέντι Μπελέρι κρατείται ως πολιτικός κρατούμενος, ως υποψήφιος της αντιπολίτευσης και ως εκλεγμένος πρόεδρος των πολιτών της Χειμάρρας και όχι ως καταχραστής ψήφου.

Η ανακοίνωση αναφέρει περαιτέρω ότι αν επρόκειτο για χειρισμούς, κλοπές και καταχρήσεις,  στη φυλακή, θα υπήρχαν 53 υποψήφιοι του Σοσιαλιστικού Κόμματος με επικεφαλής τον Έντι Ράμα.

Το PD δηλώνει ότι ο Φρέντη Μπελέρης δεν έσπασε μόνο το ολοκληρωτικό όνειρο του Έντι Ράμα για τον ροζ πολιτικό χάρτη στη χώρα, αλλά εμπόδισε τα σχέδια του για στρατηγικές επενδύσεις με υπουργούς της οικογένειας και συγγενείς υπουργών στην ακτή του Δήμου Χειμάρρας.

Για αυτό τον έβαλε στο στόχαστρο από την αρχή και διέταξε τη σύλληψή του. Για αυτό, του αρνούνται εγγύηση, ενώ επιτρέπεται στους πρώην υπουργούς του.

Για αυτό, ο Έντι Ράμα παίζει τον εθνικιστή στη Χειμάρρα και τον διεθνιστή στο Βελιγράδι και την Πρίστινα.

Δεν είναι θέμα εθνικό, γιατί όταν υπάρχει ενδιαφέρον, ο Έντι Ράμα γίνεται έμπορος σημαιών. Δείτε πώς πουλάει τα συμφέροντα του Κοσόβου, δουλεύοντας καθημερινά για τον χωρισμό του από τον αφέντη του, τον Βούτσιτς, σημειώνει το PD.

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com