Cindy Crawford: Σπάνια αναφορά στον γάμο της με τον Richard Gere

Στο docuseries του AppleTV+, The Super Models, η Crawford, 57 ετών, μίλησε για τα πρώτα στάδια της σχέσης της με τον 74χρονο ηθοποιό, τον οποίο παντρεύτηκε το 1991.

by Times Newsroom

Η Cindy Crawford σε μια σπάνια κίνησή της, προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον σύντομο γάμο της με τον Richard Gere.

Στο docuseries του AppleTV+, The Super Models, η Crawford, 57 ετών, μίλησε για τα πρώτα στάδια της σχέσης της με τον 74χρονο ηθοποιό, τον οποίο παντρεύτηκε το 1991.

Νομίζω ότι ήμουν 22 ετών όταν γνωριστήκαμε”, είπε αναπολώντας τη σχέση τους. “Στην αρχή μιας σχέσης, όταν είσαι νεαρή γυναίκα, λες: Σου αρέσει το μπέιζμπολ; Μου αρέσει το μπέιζμπολ. Α, σου αρέσει πολύ ο θιβετιανός βουδισμός; Μπορεί να μου αρέσει κι εμένα αυτό. Θα το δοκιμάσω”, πρόσθεσε, ενώ είναι γνωστό ότι ο Gere είναι αφοσιωμένος σ’ αυτήν τη θρησκεία.

Η Crawford πρόσθεσε: “Είσαι πρόθυμη να διαμορφώσεις τον εαυτό σου γύρω από αυτόν που είσαι ερωτευμένη” είπε καθώς επικεντρώθηκε κυρίως στο πώς η σχετικά νεαρή ηλικία της επηρέασε την ικανότητά της να “αλλάξει σε μια σχέση”, ενώ ήταν με τον Gere.

Απλά πιστεύω ότι η δεκαετία των είκοσι για τις γυναίκες είναι μια τέτοια περίοδος όπου αρχίζεις να κατέχεις τον εαυτό σου και να νιώθεις τη δύναμή σου και να συνδέεσαι με την εσωτερική σου δύναμη”, μοιράστηκε.

“Και είναι δύσκολο να αλλάξεις σε μια σχέση, γιατί αυτό για το οποίο είναι πλασμένος κάποιος, ξαφνικά δεν είσαι πια αυτό” συνέχισε, υπονοώντας το τέλος του γάμου.

“Νομίζω ότι ήμουν πιο πρόθυμη στα 22 μου να λέω: Εντάξει, θα ακολουθήσω. Και μετά αρχίζεις να λες: Λοιπόν, δεν θέλω απλά να ακολουθήσω. Θέλω να ηγούμαι μερικές φορές και θέλω να περπατάω δίπλα δίπλα μερικές φορές”.

Παρ’ όλο που φάνηκε να μετανιώνει που πήρε τόσο παθητικό ρόλο στο γάμο της, ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο το 1995, περιέγραψε επίσης μια διεύρυνση των οριζόντων της χάρη στους κοινωνικούς κύκλους στους οποίους περιφερόταν ο Gere.

Ήταν μεγαλύτερος, οπότε ήμουν απλά σε έναν διαφορετικό κύκλο και δεν έκανα πια κάποια από αυτά τα ίδια τα πράγματα της μόδας”, εξήγησε.

Είπε ακόμη ότι η σχέση της με τον Gere συνέβαινε κατά τη διάρκεια μιας “περιόδου στην καριέρα μου όταν απομακρύνθηκα από την ελίτ της υψηλής μόδας και πήρα περισσότερο τον έλεγχο.”

Το 1995, η Crawford δήλωσε στο PEOPLE ότι η απόσταση έπαιξε ρόλο στον χωρισμό τους. “Δεν περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί“, δήλωσε τότε. “Και είμαστε εξίσου υπεύθυνοι γι’ αυτό. Νομίζαμε ότι θα ήταν εντάξει αν απλά πετάγαμε από το Παρίσι στο Λος Άντζελες για να βρεθούμε για μια νύχτα για να δούμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήταν έτσι.”

ΠΗΓΗ:  instyle.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com