Δώρα Αυγέρη: Ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ

Η ίδια αναφέρθηκε στις νέες βάσεις που θα μπουν στο κόμμα

by Times Newsroom

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, βρέθηκε στην εκπομπή «Newsroom» της ΕΡΤ, όπου σχολίασε τη νέα σελίδα στο κόμμα, μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Χρειαζόμαστε μια Αριστερά της πράξης και της εφαρμογής», ανέφερε, αρχικά, η κ. Αυγέρη.

Σχετικά με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ έως τώρα, η ίδια πρόσθεσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως «ο κόσμος θέλει πράξεις. Καλή η θεωρία αλλά πάμε να δούμε και το αποτέλεσμα, αυτό θέλει ο κόσμος. Το αποτέλεσμα το αποτυπώνουν οι αριθμοί».

«Ο κ. Κασσελάκης δεν πρόλαβε να μιλήσει. Την πολιτική την αφαίρεσαν, προσπαθώντας να βάλουν άλλα πράγματα, όσοι καμώνονται και μιλούν για τη μεταπολιτική. Υπάρχουν σύντροφοι που τους βρήκα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους οποίους αναζήτησε ο κ. Κασσελάκης για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά δεν τους βρήκε», πρόσθεσε η ίδια.

«Ο Στέφανος Κασελάκης ήρθε ως υποψήφιος πρόεδρος να προτείνει κάποια πράγματα, κάποιες σκέψεις και κάποιες προτάσεις, οι οποίες προφανέστατα και θα μπουν στη βάση της κρίσης και της αξιολόγησης», είπε για το πολιτικό πλάνο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για το πώς αποφάσισε να εισχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια ανέφερε πως ο κ. Κασσελάκγης «είναι ένας άνθρωπος που με έπεισε να ξαναμπώ μέσα σε αυτή την διαδικασία, γιατί το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βρεθήκαμε ήταν να μιλήσουμε για πολιτική. Δεν ήρθα ένας να κάνουμε μια πολιτική κουβέντα μιας ώρας που ήταν η αφετηρία της προσωπικής και πολιτικής μου γνωριμίας με τον ίδιο. Μιλήσαμε για την πολιτική. Του έθεσα ερωτήματα. Απάντησε ακομπλεξάριστα σε όλες τις ερωτήσεις που του έδωσα».

Όσον αφορά τον κ. Φίλη και τις δηλώσεις του, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε να μιλήσει με τον κ. Φίλη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα της οποίας ήταν μέλος, και στον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com