Εκλογές 2023: Ματαιώνεται το debate – Δεν συμφώνησαν στην ημέρα τα κόμματα

Δεν θα διεξαχθεί τελικά απόψε το debate των πολιτικών αρχηγών. Όπως έγινε γνωστό η διακομματική επιτροπή που συνεδριάζει εκτάκτως από τις 11 το πρωί αποφάσισε την αναβολή της τηλεμαχίας.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ελήφθη καθώς η χώρα είναι σε τριήμερο εθνικό πένθος και έχουν ανασταλεί όλες οι κομματικές και προεκλογικές εκδηλώσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη των πέντε κομμάτων που συμμετέχουν στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής αναζητούν νέα ημερομηνία. Αναφορικά με τη νέα ημερομήνια η Νέα Δημοκρατία προτείνει το debate να γίνει το Σάββατο, διότι την Κυριακή ειναι προγραμματισμένη η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα υπόλοιπα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΕΛ.ΛΥΣΗ), προτείνουν Κυριακή.

Όπως ανακοινώθηκε τελικά τα κόμματα δεν κατέληξαν σε νέα ημερομηνία με το debate να οδεύει προς οριστική ματαίωση καθώς όπως εξήγησε ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών από την Δευτέρα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί χρόνος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com