Έξι νέα σημαντικά βραβεία για τη ΜΕΓΑ στα Supermarket Awards 2023

by Times Newsroom

Η ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., 100% ελληνική εταιρεία, διακρίθηκε συνολικά με 6 σημαντικά βραβεία, για τις επιδόσεις των προϊόντων της και για την εταιρική της υπευθυνότητα στα φετινά Supermarket Awards, τα διαχρονικά βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες επιχειρηματικές δραστηριότητες και πρακτικές στον χώρο του λιανεμπορίου.

Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση η εταιρεία παρέλαβε τα κάτωθι βραβεία:

  1. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Περιβάλλον για το νέο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Babytree – Φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε παιδί».

  2. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Κοινές Ενέργειες CSR για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Δάσος = Ζωή», όπου η εταιρεία σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσέφερε εξοπλισμό πυροπροστασίας στο Πυροσβεστικο Σώμα.

  3. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων (Non Food) για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.

  4. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Επιτυχημένο Επαναλανσάρισμα Προϊόντος / Σειράς Προϊόντων για τις Βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft.

  5. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Social Media & Ψηφιακό Marketing για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.

  6. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Καινοτομία & Νέες Τεχνολογίες για το νέο παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο MΕΓΑ Hygiene KIDS. Μια μοναδική καινοτομία για την εκμάθηση του σωστού τρόπου πλυσίματος από την παιδική ηλικία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com