Γεωργιάδης για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά: Είδα το βίντεο και έχω αρρωστήσει

«Εδώ έχουμε εγκατάλειψη ναυαγού, αυτό είναι αδιανόητο για εκπαιδευμένους ναυτικούς» τονίζει ο υπουργός Εργασίας

by Times Newsroom

«Είμαι συγκλονισμένος» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο περιστατικό με τον 36χρονο επιβάτη που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά την ώρα που επιχειρούσε να ανέβει στο πλοίο. «Εδώ έχουμε εγκατάλειψη ναυαγού, αυτό είναι αδιανόητο για εκπαιδευμένους ναυτικούς» όπως είπε μιλώντας στον ραδιοσταθμό Σκάι 100,3.

Παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου άνδρα, προσθέτοντας πως «είδα το βίντεο με τον άνθρωπο να τον σπρώχνει το πλήρωμα στη θάλασσα και έχω αρρωστήσει, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δυνατόν να έχει γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, στο κεντρικό μας λιμάνι. Ως πρώην υπουργός Ναυτιλίας σας λέω πως ό,τι βλέπουμε στο βίντεο είναι σειρά παραβάσεων του ποινικού δικαίου, του ναυτικού δικαίου, της σύμβασης για την ασφάλεια της ζωής στη θάλασσα. Έχουμε εγκατάλειψη ναυαγού. Πέφτει ο άνθρωπος στη θάλασσα και αντί να σταματήσουν το πλοίο προχωρά και φεύγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com