Η δασκάλα από την Ουκρανία μάς ελέγχει

Η δασκάλα στο Χάρκοβο της Ουκρανίας που γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο μετά από ρωσικό πύραυλο που κατέστρεψε τα πάντα γύρω της μας ελέγχει ως χριστιανούς

by Times Newsroom
Η δασκάλα στο Χάρκοβο της Ουκρανίας που γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο μετά από ρωσικό πύραυλο που κατέστρεψε τα πάντα γύρω της μας ελέγχει ως χριστιανούς:

Ελέγχει τον Πατριάρχη της Ρωσίας που σφυρίζει αδιάφορα στην εισβολή και τον θάνατο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών.

Ελέγχει όλους εκείνους που στο όνομα του κέρδους από τα ρούβλια νομίζουν ότι το χρήμα δεν έχει οσμή και έτσι επιτρέπεται να αδιαφορούν για το αίμα των αθώων που χύνεται στο όνομα της εξουσίας.
Ελέγχει όλους όσοι έχουν οργανώσει τα συστήματά τους, αθλητικά, κοινωνικά, οικονομικά, στηριγμένοι στις χορηγίες των Ρώσων ολιγαρχών που πλούτισαν με την διάλυση της οικονομίας στο τέλος του κομμουνισμού και παίζουν μπάλα στο όνομα ενός κόκκινου καπιταλισμού.
Ελέγχει όσους νομίζουν ότι το θηρίο μπορείς να το εξημερώσεις υποτιμώντας το γιατί εσύ είσαι δήθεν ισχυρότερος του.
Ελέγχει όσους έχουν φτιάξει έναν κόσμο με ψευδαισθήσεις ότι ο άνθρωπος έγινε θεός, ότι αντιμετώπισε πολέμους, αρρώστιες, πείνες, θάνατο και ότι τώρα μπορεί να ψάξει την αθανασία από μόνος του.
Ελέγχει όσους έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι αυτά είναι μακριά από μας, αγνοώντας ότι κι ένας άνθρωπος να πεθαίνει άδικα, πεθαίνουμε όλοι μαζί του.
Συγχώρεσε μας, δασκάλα της Ουκρανίας. Συγχωρέστε μας όλοι όσοι φεύγετε από την ζωή, γίνεστε πρόσφυγες, κρύβεστε στο μετρό, φοβάστε, εξαιτίας της παραφροσύνης και του παγκόσμιου game of thrones.
Συγχώρεσε μας όμως κι εσύ, Κύριε, γιατί αφήσαμε να μας εκπροσωπούν σε σένα άνθρωποι “μικροί”, που σκανδαλίζουν όλους τους μικρούς και καθημερινούς αυτού του κόσμου, ταυτιζόμενοι με την εξουσία του κοσμοκράτορος του αιώνος τούτου.
Μακάριοι οι ειρηνοποιοί ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται, ουαί τοις υποκριταίς, τοις κρατύνουσι τα κράσπεδα των ιματίων τους και δικαιολογούσι αυτούς που τα χέρια τους στάζουν αίμα…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com