Ιράν: Η επίθεση στο Ισραήλ πέτυχε πέρα από τις προσδοκίες μας – Θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη

Ο Χοσεΐν Σαλαμί, ο αρχιστράτηγος των Ιρανών «Φρουρών της Επανάστασης», δήλωσε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης ότι η αρχική εκτίμηση του Ιράν είναι πως η επιχείρησή του σε βάρος του Ισραήλ έφτασε «ένα επίπεδο επιτυχίας που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας».

by Times Newsroom

«Φυσικά, οι άνθρωποι που ζουν σε κατεχόμενα εδάφη, οι Σιωνιστές αξιωματούχοι και οι τρομοκράτες και οι στρατοί κατοχής του Σιωνιστικού καθεστώτος και των ΗΠΑ κατανοούν καλύτερα τις δραματικές επιπτώσεις αυτών των επιθέσεων αυτή τη στιγμή», είπε.

Ο Σαλαμί είπε ότι οι ΗΠΑ και η Γαλλία παρείχαν αεροπορική κάλυψη στο Ισραήλ στο Ιράκ, την Ιορδανία, ακόμη και σε τμήματα της Συρίας, αλλά «δεκάδες» drones και βαλλιστικοί πύραυλοι κατάφεραν να διατρυπήσουν τα στρώματα των αμυντικών δυνατοτήτων.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε εξαπολύσει μια πολύ μεγαλύτερη επίθεση, αλλά την περιορίσαμε στις δυνατότητες που είχε χρησιμοποιήσει το σιωνιστικό καθεστώς για να επιτεθεί στο ιρανικό προξενείο και να μαρτυρήσει τους αγαπητούς μας διοικητές».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com