Κεραμέως: Έλεγχος στο υπουργείο Εσωτερικών για τους εκλογικούς καταλόγους – Καμία σχέση η υπόθεση με την επιστολική ψήφο

Στο θέμα των προσωπικών δεδομένων που προέκυψε με την αποστολή email σε απόδημους από την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η υπουργός Εσωτερικών Nίκη Κεραμέως.

by Times Newsroom

Ειδικότερα, η Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε πως η ευρωβουλευτής έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει απαντήσεις για το πού βρήκε τα email και ακολούθως ανέφερε ως προς το υπουργείο Εσωτερικών ότι δεν δίνει σε κανέναν στοιχεία πολιτών.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «δεν θα αφήσουμε καμία σκιά σε αυτή την υπόθεση, αφορά την επάρκεια στην ασφάλεια των δεδομένων για τους εκλογικούς καταλόγους του 2023 ενώ δεν έχει σχέση με την επιστολική ψήφο».

Παράλληλα, η κα Κεραμέως τόνισε ότι η ευρωβουλευτής ανέφερε πως δεν πήρε από το υπουργείο Εσωτερικών σχετική λίστα και υπενθύμισε ότι έλεγχο πραγματοποιεί και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Κεραμέως: «Η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί το συμβάν γιατί είχε καταψηφίσει την επιστολική ψήφο»

Κατόπιν, η Νίκη Κεραμέως συνέχισε λέγοντας: «Η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί το συμβάν αυτό γιατί είχε καταψηφίσει την επιστολική ψήφο», ενώ ως προς τα πρώτα στοιχεία ανταπόκρισης, δήλωσε ότι «στο θέμα της επιστολικής ψήφου, αγγίζουμε τις 94 χώρες μεταξύ αυτών και χωρών που δεν είχαν λειτουργήσει εκλογικά κέντρα στις τελευταίες εκλογές και τις 23.000 αιτήσεις».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com