Μαρινάκης για αγρότες: Ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος για συνάντηση τη Δευτέρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών είπε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι διατεθειμένος να έχει συνάντηση με τους αγρότες τη Δευτέρα.

by Times Newsroom

«Ελήφθη η επιστολή από εκπροσώπους των μπλόκων και ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα αλλά αναμένουμε να δούμε ποιους θα συναντήσει και ποιους θα εκπροσωπούν», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Βορίδης στον realfm για αγρότες: Θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε

Παράθυρο για περαιτέρω ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν υποβάλλει οι αγρότες άφησε μέσω του σταθμού μας ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση δουλεύει πάνω στο πλαίσιο των αιτημάτων και θα δει τι καλύτερο μπορεί να γίνει τις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων.

Ο υπουργός επανάλαβε ότι προϋπόθεση του διαλόγου είναι να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί και ότι έχει υποβληθεί η πρόταση για συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com