Meryl Streep: Χωριστές ζωές με τον σύζυγό της έπειτα από 45 χρόνια γάμου

Νέος χωρισμός βόμβα στη διεθνή showbiz καθώς η Meryl Streep και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της, Don Gummer, ζουν χωριστά, σύμφωνα με το Page Six.

by Times Newsroom

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ, 74 ετών, και ο διάσημος γλύπτης, 76 ετών, έχουν χωρίσει για περισσότερα από έξι χρόνια.

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο Χόλιγουντ η είδηση ότι η Μέριλ Στριπ πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της Ντον Γκάμερ. Η πολυβραβευμένη με Όσκαρ κορυφαία ηθοποιός ήταν παντρεμένη για 45 ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα, η Μέριλ Στριπ και ο Ντιν Γκάμερ ζούσαν χωριστά από το 2017, καταφέρνοντας να το κρύψουν από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας τεράστιο σοκ στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Τον τραγουδοποιό Χένρι Γουλφ, 43 ετών, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, 40 ετών και Γκρέις, 37 ετών, και τη Λουίζα Τζέικμπσον, 30 ετών.

Έχουν, επίσης, πέντε εγγόνια. Ο γιος τους, Χένρι, έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, ενώ η Μάμι έχει δύο παιδιά με τον δικό της σύζυγο.

Η Στριπ και ο Γκάμερ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από τον αδελφό της, Χάρι, το 1978. Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός θρηνούσε την απώλεια του συντρόφου της και συμπρωταγωνιστή της στη βραβευμένη ταινία «Ελαφοκυνηγός» («Deer Hunter»), Τζον Καζάλ, ο οποίος είχε πεθάνει από καρκίνο του πνεύμονα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά, καταφέρνοντας επί 45 χρόνια να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει πάνω από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές», ανέφερε στο Page Six εκπρόσωπος της 76χρονης ηθοποιού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com