Μια εβδομάδα δωρεάν διαμονή στη Ρόδο για όσους έφυγαν πέρυσι λόγω της πυρκαγιάς

by Times Newsroom

Δωρεάν διαμονή προσφέρεται φέτος στους παραθεριστές που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα ξενοδοχεία στη Ρόδο λόγω των δασικών πυρκαγιών το περασμένο καλοκαίρι .

Η πρωτοβουλία του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού «Rodos Week» επιτρέπει διαμονές έξι διανυκτερεύσεων στο νησί είτε αυτή την άνοιξη είτε το φθινόπωρο. Ειδικότερα, η εβδομάδα προσφέρεται μεταξύ 10 Απριλίου και 31 Μαΐου και από 10 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα άτομα –ανεξαρτήτως εθνικότητας– που διέμεναν σε ξενοδοχεία που εκκενώθηκαν κατά τη διάρκεια των δασικών πυρκαγιών στο νησί της Ρόδου τον Ιούλιο του 2023. Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν ξενοδοχεία παρόμοιας κατηγορίας και τύπου δωματίου με αυτά που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν.

Τα ηλεκτρονικά κουπόνια θα διατίθενται μέσω ειδικής διαδικασίας ψηφιακής αίτησης που βασίζεται σε ένα μητρώο με τα ονόματα, που συγκεντρώθηκαν από τα πληγέντα ξενοδοχεία και τουριστικούς πράκτορες. Η αίτηση θα επαληθευτεί για την ακρίβεια και την εγκυρότητά της από τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία και τους τουριστικούς πράκτορες που αναφέρονται στην αίτηση.

Οι  δικαιούχοι που δεν περιλαμβάνονται στην επίσημη λίστα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 4 Απριλίου, παρέχοντας λεπτομέρειες για τη διαμονή τους, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης της περσινής κράτησης από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση:  https://vouchers.gov.gr/gr/rodos-week

πηγή: tornosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com