Νέα Δημοκρατία: Ζητά την άρση ασυλίας της Έλενας Ακρίτα – Την μηνύει η Μαρέβα για συκοφαντία

Σε μήνυση και αγωγή κατά της Ελενας Ακρίτα προχωρά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη κατόπιν «συκοφαντικής», όπως χαρακτηρίζεται σε κυβερνητική ανακοίνωση, ανάρτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στα social media.

by Times Newsroom

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου: «Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική», ανέφερε χθες στην επίμαχη ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

«Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. «Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα», καταλήγει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αγωγές και διαψεύσεις για το ανύπαρκτο SMS

Για αθλιότητα και αισχρά ψεύδη κατηγορούν την εφημερίδα «Εστία» τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης όσο και ο εκδότης Χρ. Ράπτης, αλλά και πηγές από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη, μιλώντας για ανύπαρκτο SMS που τάχα έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε υψηλούς τόνους ήταν η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε: «Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα “Εστία” δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Τα όσα αναφέρονται στο φύλλο της “Εστίας” είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας. Eχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν το στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη».

O εκδότης του iefimerida.gr κ. Χρήστος Ράπτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο εκδότης της εφημερίδας “Εστία”, Μανώλης Κοττάκης, διέπραξε μια πολιτική και δημοσιογραφική αθλιότητα. Σε ένα πρωτοσέλιδο δήθεν “ρεπορτάζ”, αποκύημα της φαντασίας του, με τίτλο “Τό μήνυμα τῆς Μαρέβας στόν κ. Μαρινάκη: Νά τά βροῦμε, ἄκου τούς Ὑπουργούς!”, φτάνει στο σημείο να με εμπλέκει προσωπικά και να θίγει την υπόληψή μου.

Ισχυρίζεται ότι, ευρισκόμενος μαζί με άλλους συνδαιτυμόνες στην οικία του Ευάγγελου Μαρινάκη, δήθεν ο επιχειρηματίας επέδειξε σε μένα και σε άλλους κάποια SMS τα οποία -υποτίθεται- του έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Είναι χυδαίο ψεύδος. Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης. Για το λόγο αυτό, δηλώνω ότι θα προσφύγω σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, προκειμένου να προφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου από τις αθλιότητες και τα ψεύδη του κ. Κοττάκη».

Σύμφωνα με το Mega, στη Δικαιοσύνη σκοπεύει να προσφύγει και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης , που αναφέρει ότι είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας καθώς δεν υπάρχει τέτοιο SMS ούτε τέτοια οικειότητα.

Και ο ιδιοκτήτης του Action 24 Διονύσης Παναγιωτάκης χαρακτήρισε το δημοσίευμα ως το μεγαλύτερο ψέμα που έχει διαβάσει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com