Νέα «βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται και ο Τζανακόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα ότι παραιτείται από την ηγεσία του κόμματος.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος παραιτείται από τα κομματικά όργανα υποβάλλοντας σχετική επιστολή. Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν o γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει και τη βουλευτική έδρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή όχι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε την Κυριακή κατά του πρώην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα εισβάλλοντας μέσα στο γραφειο του τελευταίου παρουσία μαρτύρων, αλλά και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε σημείο που ένας εκ των παρευρισκόντων να παρέμβει για να αποσοβηθούν τα χειρότερα. Η ένταση ήταν τέτοια που «μετακινήθηκαν» γραφεία και καρέκλες, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του κτιρίου. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζανακόπουλος άρχισε να πετάει ειρωνικές σπόντες για την «επιτυχία της διεύρυνσης» του κόμματος προς τον χώρο της κεντροαριστεράς, υπόθεση που έχει στηρίξει η ομάδα ΡΕΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανήκουν οι Π. Ρήγας, Ν. Σκορίνης, Χ. Τσιόκας, Δ. Τεμπονέρας, Α. Κοτσακάς κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com