Οικονόμου για Τσίπρα: Επικίνδυνα απλοϊκός, αγνοεί την διεθνή πραγματικότητα

«Από κούφια συνθήματα όμως οι Έλληνες έπαθαν κι έμαθαν»

by Times Newsroom

Ως «επικίνδυνα απλοϊκό» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας με δήλωσή του στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» για την ακρίβεια και τις λύσεις που προτείνει.

«Ο κ. Τσίπρας, όπως κάνει πάντα όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση, έχει μια εύκολη συνταγή για όλα. Λεφτά και προσλήψεις. Έτσι λοιπόν και σήμερα ήταν επικίνδυνα απλοϊκός σε όσα είπε για ένα τεράστιο σε μέγεθος κοκτέιλ διεθνών κρίσεων. Φάνηκε ότι αγνοεί τη διεθνή πραγματικότητα και δεν κατανοεί το μέγεθος και τις διαστάσεις των κρίσεων για αυτό και η πολιτική του πρόταση εξαντλείται ξανά στο ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο η πραγματικότητα αυτή θα αλλάξει. Από κούφια συνθήματα όμως οι Έλληνες έπαθαν κι έμαθαν» λέει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει: «Να του υπενθυμίσουμε ότι ο έλεγχος των αρμών της εξουσίας, δεν ακούστηκε πρώτη φορά από τον κ. Πολάκη. Το είπε ο ίδιος μιλώντας σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του, απλώς ο κ. Πολάκης την εξειδικεύει».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή