Παπανδρέου: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για συνάντηση με Τσίπρα

Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

by Times Newsroom

Ο Γιώργος Παπανδρέου διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συναντηθεί μυστικά με τον Αλέξη Τσίπρα. «Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα να έχουν συναντηθεί μυστικά προκειμένου να συζητήσουν την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες.

Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν»

Τι έλεγαν τα δημοσιεύματα

Κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνάντηση στην οικία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με θέμα την συζήτηση για τον σχηματισμό κυβέρνησης μειοψηφίας. Μάλιστα αναφερόταν ότι ο κ. Παπανδρέου θα πρότεινε τον κ. Τσίπρα για πρωθυπουργό.

Σε ένα άλλο δημοσίευμα έκανε λόγο ότι το γεύμα δεν έγινε στην οικία του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά στο σπίτι ενός δημοσιογράφου. Το σχόλιο δε σε αυτό το δημοσίευμα ήταν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο πολιτικοί και ότι φάγανε μαζί.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή