Παπανώτας: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποπομπή του – «Δεν είχαν τα κότσια να με υπερασπιστούν» – Σφοδρή επίθεση στην Μπεκατώρου

Ο Δημήτρης Παπανώτας τέθηκε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη μετά τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες που προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυριών και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

by Times Newsroom

«Είναι μια μεγάλη νίκη του Άδωνι Γεωργιάδη, της Νέας Δημοκρατίας, της Νέας Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης που αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι. Χαίρομαι από την άλλη πλευρά γιατί όταν μπεις σε έναν στίβο να δώσεις αγώνα και οι συνθήκες δεν είναι οι πρέπουσες καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε, αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Εγώ είχα μιλήσει από χθες με υψηλά ιστάμενους του κόμματος και τους είπα «αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε να παραιτηθώ». Μου είπαν όχι Δημήτρη μου είμαστε στο πλευρό σου».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στην ανάρτηση που έκανε με την οποία τον αποπέμπει, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Θέλω να θυμήσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε».

Για τους συνυποψηφίους μας είπα ότι είναι όλοι άξιοι και δεν έχει σημασία ποιον θα ψηφίσω αλλά να αλλάξουμε την πολιτική σε Ευρώπη και Ελλάδα. Πρόκειται για προσβολή όχι μόνο στο πρόσωπό μου αλλά και σε όσους με 30 βαθμούς δεν πήγαν στην παραλία και ήρθαν να ψηφίσουν για τους υποψήφιους του κόμματος, τόνισε επίσης.

Αναφερόμενος στην θέση της Σοφίας Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι « Με απέπεμψαν εξαιτίας της Μπεκατώρου. Δεν νομίζω ότι είναι δεοντολογική συμπεριφορά μεταξύ συνυποψηφίων. Καταφέρνουν να αλλάξουν την ατζέντα όταν ο κόσμος πεινά και δεν μπορεί να πάει στο σούπερ μάρκετ.Μεταφέρει η Μπεκατώρου την ατζέντα στην παρεξήγηση μιας δήλωση. Είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα. Αυτή προτίμησε να μεταφέρει αλλού την ατζέντα και να μην μιλήσουμε για τα σοβαρά κοινωνικά θέματα. Να της θυμίσω που μάλλον δεν το ξέρει ότι το κεντρικό σύνθημα του MeToo είναι ΜΙΛΗΣΤΕ».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε πάλι για κοπτοραπτική στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος έχει όλο το περιεχόμενο των δηλώσεών του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com