Πλεύση Ελευθερίας- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Δεν μπορεί μια οικογένεια να σφετερίζεται το 25% των εδρών ενός κόμματος

Η κυρία Κωνσταντοπούλου καταλόγισε στον κ. Χουρδάκη ότι έκανε «στροφή από την ατζέντα της Πλεύσης Ελευθερίας», ενώ στην κυρία Παπαϊωάννου ότι σφετερίζεται μια έδρα που δεν της ανήκει.

by Times Newsroom

«Δεν έχει προηγούμενο μια οικογένεια να σφετερίζεται το 25% των εδρών ενός κόμματος» ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού Αρετής Παπαϊωάννου και την αποπομπή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κ. Μιχάλη Χουρδάκη.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου καταλόγισε στον κ. Χουρδάκη ότι έκανε «στροφή από την ατζέντα της Πλεύσης Ελευθερίας», ενώ στην κυρία Παπαϊωάννου ότι σφετερίζεται μια έδρα που δεν της ανήκει.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, τόνισε ότι «τα πράγματα δεν θα αφεθούν στην τύχη τους» εάν οι δύο βουλευτές δεν παραδώσουν εντός 2 ημερών την έδρα τους, χωρίς όμως να θελήσει να γίνει πιο συγκεκριμένη για τις επόμενες νομικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες στις οποίες θα προχωρήσει.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου διευκρίνισε ότι δεν έχουν υπογράψει άλλοι βουλευτές τέτοια υπεύθυνη δήλωση που είχε υπογράψει η κυρία Παπαϊωάννου απλά – όπως είπε- όλοι έχουν δεσμευτεί ηθικά ότι εάν τους ζητηθεί θα παραδώσουν την έδρα τους στο κόμμα.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανάφερε ότι η κυρία Παπαϊωάννου «δεν ήταν στους αρχικούς σχεδιασμούς να είναι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα», «υπήρχαν επιφυλάξεις», καθώς «δεν ήταν δεδομένη η επάρκεια και η παραμονή στα καθήκοντά της». Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι η εκλογή της κυρίας Παπαϊωάννου προέκυψε από την αβεβαιότητα που υπήρξε σχετικά με την εκλογή βουλευτού στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης από την κατανομή εδρών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com