Πυρά Πολάκη κατά Αναγνωστοπούλου – Την πήρε τηλέφωνο ο Κασσελάκης

Σφοδρή επίθεση κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης μετά τη δήλωσή της πως δεν μπορεί να αναλάβει θέση συντονιστή στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής και πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα.

by Times Newsroom

Πριν λίγες ημέρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική της συνέντευξη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το κόμμα το επόμενο χρονικό διάστημα, επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εμπρηστικές του ενέργειες που οδηγούν στη διάσπαση αλλά και στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι είναι επίσης υπεύθυνος για τις αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών του κόμματος.

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη η βουλευτής τον κατηγόρησε για εκτόξευση απειλών κατά των συντρόφων του εντός ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο ίδιος είναι η αιτία που σημαντικά στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης στο κόμμα. Τέλος κατέληξε ότι το ύφος μαγκιάς του Παύλου Πολάκη και μάλιστα από επιτελική θέση ευθύνης δεν είναι ό,τι καλύτερο στις στιγμές κρίσης.

Ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως κρατούσε την οργή του κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου και σήμερα δημοσίευσε ένα κείμενο στο Facebook, με το οποίο απαντά στην βουλευτή. Ο Παύλος Πολάκης αναρωτιέται πως γίνεται να μην κάνει για επιτελικές θέσεις, όπως υποστήριξε η βουλευτής, καθώς ισχυρίζεται ότι μετά από παρέμβασή του στον τότε Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, κατάφερε να χορηγηθεί στην Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό της μία αντιική θεραπεία για τον COVID-19. Τέλος ολοκληρώνει την επίθεσή του γράφοντας χαρακτηριστικά: «​​​​​​Αιδώς Αργείοι».

Πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρουν πάντως, πως δεν ισχύουν οι πληροφορίες πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Σία Αναγνωστοπούλου για να της ζητήσει συγγνώμη για λογαριασμό του κ. Πολάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com